2019-01-04 05:59:17• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Őrizze meg a hidegvérét

Napi horoszkóp január 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Néhány terve alaposan felborulhat ma. Ez komoly stresszt okozhat, mert lehetséges, hogy át kell programoznia a napját. Még este is nehéz lesz megnyugodni, csendről még álmodni sem lehet. Most igazán megérdemel egy finom vacsorát!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Váratlanul egy régi ismerőse hallat magáról, akivel már nagyon régóta nem találkozott. Érthető, hogy kicsit tartózkodóan viselkedik vele, de legyen hozzá kedves. Ma boldog, szinte sugárzik.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Hamarosan egy nagyobb összeget tarthat kezében. Már el is tervezte, hogy mire fogja költeni a váratlanul kapott összeget. Meggondolatlanul, szertelenül azonban ne vásárolgasson!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Töltődjön fel friss energiával! Ma igazán kellemes lesz otthonának légköre. Délután jót tenne egy nagy séta a parkban. Gyorsan visszatérnek az energiái. Ha ma kicsit korábban menne aludni, az is csak a hasznára válna.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Tele van a nap feszültséggel. Elképesztő pletykát suttognak a fülébe, amihez ön is hozzáteszi a magáét. Tartsa be az íratlan szabályokat, mert megütheti a bokáját!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold még a Nyilas jegyében van. Talán kissé fáradtnak érzi magát, de ez múló tünet, derűlátással minden kellemetlensége elmúlhat. A hétvége lehetőséget kínál kikapcsolódásra és számvetésre, s eldöntheti azt is, hogyan tovább.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Rengeteg munkája van. A legjobb, amit tehet az, hogy minél hamarabb nekiáll az ön előtt tornyosuló feladatnak, mert minél tovább halasztgatja, annál kevesebb ideje marad rá, s nem fogja tudni határidőre befejezni.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Sikeres napra számíthat. Gyorsan, de pontosan kell dolgoznia. Nagyon jó helyzetben van a karrierje szempontjából. Ha új ismeretségeket köt, akkor fogadja el a meghívásukat, de ne erőltesse a viszontlátogatást azonnal.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Hold még a Nyilas jegyében jár. Teljesítményét és szorgalmát sokan dicsérik. Van olyan őszinte kritikusa, akinek ami a szívén, az a száján. Fogadja tehát örömmel a bókokat! Hamarosan változásokra számíthat.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A családja egyik tagja komoly bosszúságot okozhat önnek. Régi témát hoz az élet terítékre, és mindenki más véleményen van. Őrizze meg a hidegvérét, hogy elkerülhesse a kellemetlen veszekedéseket.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ha még egyedülálló, találkozhat egy vonzó személlyel, aki azonban rejteget néhány nem kívánatos tulajdonságot is. Elemezze a helyzetet olyan higgadtan, ahogy csak tudja, és ennek megfelelően cselekedjen!


Halak: II. 19. - III. 20.

Mára már elege lesz az egész hétből. Őrizze meg a nyugalmát! Nem lesz könnyű dolga, mert egy hegynyi munka áll még ön előtt. Délutánra minden elcsitul, ismét fellélegezhet. Egy barátja vagy kollégája nagy segítségére lehet.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: